De Norgerberg
De Norgerberg

Kampeerplaats met privé hottub

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Drenthe, Norg
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. Dichtbij bosuitgang
 2. Dichtbij een speeltuin

Wellness

 1. Hottub
 2. Wellness

Accommodaties

 1. Huisdieren toegestaan

Kamperen

 1. Watertap en waterafvoer op de plaats
 2. 10 ampère elektra
 3. wifi (1 gratis gebruiker)
 4. Gratis onbeperkt douchen
 

Omschrijving

Kamperen op een plaats met uw eigen hottub

Kamperen met privé hottub in Drenthe! Ontdek de luxe kampeerplaatsen op camping de Norgerberg*****!
Comfortabel en luxe kamperen in het Drentse Norg is vanzelfsprekend op de Norgerberg! de kampeerplaats is voorzien van 10 ampère stroom en heeft een minimale oppervlakte van 110m2. Daarnaast beschikt iedere kampeerplaats over een eigen waterkraan en vuilwaterafvoer.
U ontvangt gratis 4 kWh stroom per dag. Dit zou bij normaal gebruik voldoende moeten zijn, mocht u hier overheen komen dan wordt dit aan het eind van uw verblijf in rekening gebracht.  Douchen is kosteloos en kan in een van de luxe sanitair gebouwen . Onze kleine gasten kunnen badderen in de eigenwijze kinderbosbadkamer.

Houdt u van extra comfort en heeft u even geen zin in het gezeul met zware pannen of servies? Voorkom stress bij het inpakken en ervaar optimale luxe op onze kampeerplaatsen met privé sanitair met complete buitenkeuken. of kies voor alleen privé sanitair

Kamperen in Drenthe op de Norgerberg betekent gemoedelijk genieten van ongekende gastvrijheid.

2 recensies


 1. 9,2

  Heel fijn dat er werd meegereden naar de plaats.

  Juni 2024 - Robert K.

 2. 9,5

  Wij hebben een super fijne vakantie gehad op Camping de Norgerberg. Het begon al met een hele vriendelijke ontvangst. We werden opgewacht en kregen direct alle info die we nodig hadden. De meiden een mooie kleurplaat en zelfs aan onze viervoeter was gedacht. Prima start! Daarna werden we door een vriendelijke medewerker naar onze plek gebracht. Daarbij kregen we al een mooie indruk van de camping. En wat is het een mooie camping! Alles erg mooi aangelegd, veel groen en hele mooie kampeerplekken. Geen plek is hetzelfde en de een nog ruimer dan de andere. Geweldig. Onze plek was helemaal nieuw aangelegd en voorzien van een hottub! Wat was dat genieten genieten zeg. We kregen zelfs nog weer nieuw hout en aanmaakblokjes. Dit was onze eerste kampeerervaring met een eigen caravan en die is super goed bevallen. Het weer was ook nog eens fantastisch dus wat kunnen we ons nog meer wensen.

  Mei 2024 - Jeroen B.