De Norgerberg
herfstavond
herfstavond
herfstavond
herfstavond

Herfstavond

  • Live muziek
  • Foodtrucks
  • Glühwein en warme chocomelk

Herfstavond op donderdag 26 oktober 2023

Wegens succes herhaald!

Ook dit jaar organiseren wij op de Norgerberg weer een supergezellige herfstavond.
Geniet van een glühweintje bij het kampvuur, van lekker eten bij één van de foodtrucks, live muziek van muziekduo “Just 2 Mention”, maar vooral van veel gezelligheid.

U bent van harte uitgenodigid voor deze gezellige herfstavond op donderdag 26 oktober 2023 van 17:00 tot 20:30 uur. Gemoedelijk, gastvrij en genietend van lekker eten, een drankje, muziek en elkaar. Helemaal passend bij waar de Norgerberg voor staat. We zouden het gezellig vinden als ook u daarbij zou kunnen zijn!

Aanmelden voor de herfstavond is noodzakelijk en kan via de Norgerberg app of via onderstaande link. De kosten voor deze avond bedragen € 15,- p.p. u ontvangt hiervoor 5 muntjes waarmee u verschillende hapjes en drankjes kunt halen. Voor kinderen betaalt u € 9,- en ontvangt u 3 muntjes. Uiteraard zijn er altijd meer muntjes verkrijgbaar voor € 3,- per stuk. Bij aankomst verwelkomen wij u graag met een kopje warme chocomelk of glühwein.

Ook aan de kinderen is gedacht… de Pretmakers kijken er naar uit om jullie weer te zien en trakteren op marshmallows rond het kampvuur.