Herfstavond donderdag 20 oktober

Wegens succes herhaald!

Ook dit jaar organiseren wij op de Norgerberg weer een super gezellige herfst avond.
Geniet van een glühweintje bij het kampvuur, van lekker eten bij één van de foodtrucks, muziek van singer-songwriters “May and June”, maar vooral van veel gezelligheid.

Graag nodigen wij u uit voor deze gezellige herfstavond op Donderdag 20 oktober van 17:00 tot 20:30 uur. Gemoedelijk, gastvrij en genietend van lekker eten, een drankje, muziek en elkaar. Helemaal passend bij waar “de Norgerberg” voor staat. We zouden het gezellig vinden als ook u daarbij zou kunnen zijn!

Aanmelden voor de herfstavond is noodzakelijk en kan via de Norgerberg app of via onderstaande link. De kosten voor deze avond bedragen € 12,50 p.p. u ontvangt hiervoor 5 muntjes waarmee u verschillende hapjes en drankjes kunt halen. Voor kinderen betaald u € 7,50 en ontvangt u 3 muntjes. Uiteraard zijn er altijd meer muntjes verkrijgbaar á € 2,50. Bij aankomst verwelkomen wij u graag met een gratis kopje warme chocomelk of glühwein.

Ook aan de kinderen is gedacht… de Pretmakers kijken er naar uit jullie weer te zien en trakteren op marshmallows rond het kampvuur.

 

 
 

Het Bospaviljoen is aanwezig met hun grote XXL BBQ, waar u o.a. heerlijke burgers maar ook vegetarische alternatieven kunt halen! “Wouter van Pietsa” bakt heerlijke pizza's in zijn hout gestookte pizza oven en “Marco’s foodtruck” serveert Mexicaanse gerechten zoals Wraps, tortilla's en nacho’s. Natuurlijk mogen ook onze eigen verse frietjes uit een puntzak niet ontbreken.

Zien we elkaar snel?

Johan, Susan, Gerrit, Ineke en Team Norgerberg