De Norgerberg
BBQ-Smoker

BBQ smoker

BBQ-Smoker

Ontdek de authentieke smaak van gerookt vlees, vis en groenten met onze BBQ Smoker!

Met onze BBQ Smoker kunt u genieten van heerlijk gerookte gerechten met een bereidingstijd die kan variëren van 6 tot 22 uur. Deze smokers zorgen voor een constante temperatuur en een authentieke rooksmaak, waardoor uw gerechten een ongeëvenaarde smaakervaring bieden.

De geschiedenis van smokers gaat meer dan twee eeuwen terug, waarbij het langzaam garen van vlees per toeval werd ontdekt door een Engelse wetenschapper. Vandaag de dag zijn smokers enorm populair, vooral in de VS, waar velen zelfs de traditionele barbecue hebben vervangen door een smoker in de achtertuin.

Hoe werkt een smoker BBQ? In de rookbox worden kolen en houtsnippers geplaatst die door de warmte gaan smeulen, waardoor de authentieke rooksmaak aan het vlees wordt toegevoegd. Naast roken kunt u ook grillen met een smoker BBQ, waarbij het vuur in de stookkamer indirecte warmte creëert voor een gezondere grilloptie.

Bij Bospaviljoen de Norgerberg gebruiken we onze American Smoker voor diverse gerechten, waaronder onze heerlijke carpaccio. Elk stuk rundvlees wordt ambachtelijk bereid en hangt ongeveer 24 uur in de smoker, gerookt op beukenhout, voordat het dun wordt gesneden en geserveerd wordt.

Wilt u ook genieten van gerechten bereid op onze American Smoker? Neem contact met ons op via 0592-614266 of stuur ons een e-mail voor meer informatie en ontdek de vele mogelijkheden voor een smaakvolle BBQ-ervaring bij ons op het royale terras of bij u op locatie.

Smoker
Smoker