De Norgerberg
De Norgerberg
Norgerberg
Norgerberg
Norgerberg

Ruime familiebungalow in Drenthe

  • Kleinschalig bungalowpark in Drenthe
  • Comfortabele bungalows
  • Veel rust, ruimte en privacy

Familiehuis huren in Drenthe

Even heerlijk ertussenuit met de hele familie? Dan is een familiehuis huren in Drenthe bij De Norgerberg een goed idee. Op onze camping in Drenthe heeft u keuze uit diverse familiehuizen gelegen in het bos. Hierdoor profiteert u van veel rust, ruimte en privacy. Onze familie bungalows zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor families tot maximaal 12 personen. Trek eropuit in de omgeving, maak gebruik van de parkfaciliteiten en kom daarna heerlijk tot rust in een familiehuis in Drenthe.

Overnachten in een familiehuis in Drenthe

U heeft de keuze uit verschillende familiehuizen met plek voor maximaal 12 personen. De familiehuizen zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken, zodat u niets van thuis hoeft te missen. Van heerlijke bedden, een sfeervolle woonkamer en een moderne keuken met inbouwapparatuur tot een ruim terras met meubilair. Zowel binnen als buiten is het dus heerlijk vertoeven. Ook kunt u tijdens uw verblijf in een familiehuis in Drenthe gebruik maken van de faciliteiten. Dat maakt uw vakantie helemaal compleet!

"Heerlijk!"

Heerlijk weekend gehad in een mooie bungalow, lekker gezwommen, aardige mensen, mooie omgeving. Zeker een aanrader!
Bekijk meer beoordelingen

Comfortabele familiehuizen

De familiehuizen zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken die u van thuis ook bent gewend. U hoeft alleen te genieten!

Midden in de natuur

Verblijft u bij de Norgerberg, dan bevindt u zich midden in de Drentse natuur! Trep eropuit of geniet van het uitzicht vanuit uw familiehuis.

Faciliteiten voor jong en oud

Uw vakantie wordt helemaal compleet dankzij onze faciliteiten. Waterpet in het zwembad en uren pret met het recreatieteam!