Privé lunch & diner

Wilt u genieten van het 'uit eten gevoel'?  Wij bieden u volledig 'corona-proof' en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM een unieke beleving aan. Uit eten in uw eigen privérestaurant genaamd 'Hooikiep'. Ook bieden wij camperlunch en camperdiner! De invulling is dan hetzelfde, maar dan kunt u in uw eigen camper/busje/auto komen genieten. Wanneer u een busje heeft, of een andere auto waar u in kunt eten bent u ook van harte welkom! Check de beschikbaarheid via 'reserveren'. Ook kunt u aansluitend overnachten op de camping, neemt u hiervoor contact op met de camping via info@norgerberg.nl .

De privérestaurants zijn luxe vakantiehuisjes met eigen sanitair van Camping de Norgerberg en bevinden zich naast het Bospaviljoen, nabij de speeltuin van de camping. De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl u in uw privérestaurant zit te genieten! Deze vakantiehuisjes toveren wij volledig om en richten wij sfeervol in zodat u echt het gevoel heeft dat u in een restaurant zit. Uiteraard worden deze 'minirestaurantjes' conform de richtlijnen schoongehouden.

Invulling & prijzen

Onze chef bereidt een 3- of 4-gangen lunch, een twaalfuurtje (incl. 1 non-alcholisch drankje en koffie met zoetigheden), high tea of voor de avond een 3- of 4-gangen diner waar wij ook een passend bier- en/of wijnarrangement bij kunnen serveren.

Prijzen lunch (let op, geef bij uw boeking uw menukeuze aan)
- High tea: €18,50 p.p. (in een auto minder praktisch ivm etageres) 
- High tea kids: €12,50 p.p. (in een auto minder praktisch ivm etageres)
- Twaalfuurtje (uitsmijter ham/kaas (1 ei), 1 kroket met brood, kopje mosterdsoep (kan ook vegetarisch): €22,50 (incl.1 non alcoholisch drankje en koffie met zoetigheden)
- 3-gangen lunch: €35,00 p.p.
- 4-gangen lunch: €42,50 p.p.
- Kids frites met snackje, kinderpizza en ijsje na €12,50 p.p.
- Kids tosti en ijsje na €9,50 p.p

Prijzen diner
- 3-gangen €35,00 p.p.
- 4-gangen €42,50 p.p.
- Kindermenu 3-gangen: €17,50 p.p.

Ranja, Bier- of wijnarrangement
- 3-gangen bier/wijn-arrangement €15,00 p.p.
- 4- gangen bier/wijn-arrangement €20,00 p.p.
- Ranja arrangement €3,50 p.p.

Uiteraard is een vegetarisch menu mogelijk, bieden wij diverse invullingen voor de kids en houden wij op verzoek graag rekening met uw dieetwensen.

Voor de dag zelf nog reserveren? Bel ons om de mogelijkheden te bespreken, of loop even binnen!

 
Reserveren Neem telefonisch contact op
 
 
Camper/auto lunch en diner
 
Hooikiep

Swipe voor een sfeerimpressie van ons restaurant 📸