Corona maatregelen
Corona maatregelen

Hierbij informeren wij u over het coronavirus.

Na aanleiding van de recente ontwikkelingen en updates vanuit de overheid passen wij ons bleid regelmatig aan. Wij doen er alles aan om de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen.

Er is op dit moment, mede door het kleinschalige karakter en de ruime opzetting van ons park, geen reden om uw vakantie op de Norgerberg af te lassen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Wel nemen ook wij de nodige maatregelen om zowel de gezondheid van onze medewerkers, onze gasten en onszelf te waarborgen. Waaronder:

  • Wij houden minimaal 1,5 m afstand tot elkaar en onze gasten.
  • Wij begroeten u hartelijk zonder u een hand te geven of een ander lichamelijk contact te maken.
  • Wij vragen u met slechts 1 persoon te komen inchecken, waardoor we ook in de receptie afstand kunnen houden.
  • Wij  vragen u een mondkapje te gebruiken.

Wij verzoeken u echter wel dringend om bij klachten, verkoudheid, hoesten en koorts thuis te blijven!

Kan ik mijn vakantie verplaatsen?

Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om uw vakantie te verplaatsen, binnen hetzelfde jaar.
Heeft u vragen, bel gerust.  U kunt ons bereiken op 0592 - 61 22 81.

Hoe waarborgt de Norgerberg de RIVM voorschriften?

Onderstaande voorschriften zijn van kracht zolang deze noodzakelijk zijn. We zullen waar nodig ons beleid aanscherpen of versoepelen aan de hand van de laatste RIVM voorschriften.

Maatregelen in de speeltuinen

De speeltuinen op de Norgerberg blijven geopend. Zoals het RIVM aangeeft kunnen kinderen veilig blijven spelen. Wel vragen wij de ouders om minimaal 1,5 meter afstand te houden als u niet tot hetzelfde gezin behoord. De speeltuin is tijdelijk alleen nog toegankelijk voor parkgasten.

Maatregelen in de accommodaties

Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

  • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

Wij hopen u ook dit jaar een gastvrij welkom te mogen heten op de Norgerberg en wensen iedereen sterkte, gezondheid en rust toe in deze toch onzekere periode.
Een fijn verblijf gewenst en mochten er vragen zijn dan vernemen wij die graag.

Vriendelijke groeten,

Gerrit, Ineke, Johan, Susan en medewerkers.

de Norgerberg

0592 - 61 22 81