-PRIVACYVERKLARING-

Bospaviljoen de Norgerberg, gevestigd aan Langeloërweg 63, 9331 VA Norg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.bospaviljoen.nl
Langeloërweg 63
9331 VA Norg
0592 - 61 42 66

Functionaris Gegevensbescherming:
Epie Stuiver is de Functionaris Gegevensbescherming van Bospaviljoen de Norgerberg. Hij is te bereiken via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Bospaviljoen de Norgerberg verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Bospaviljoen de Norgerberg verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief
Geautomatiseerde besluitvorming
Bospaviljoen de Norgerberg neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bospaviljoen de Norgerberg) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Bospaviljoen de Norgerberg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Zodra u de nieuwbrief opzegt, worden uw gegevens verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden
Bospaviljoen de Norgerberg verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Bospaviljoen de Norgerberg gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bospaviljoen de Norgerberg en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Bospaviljoen de Norgerberg wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Bospaviljoen de Norgerberg neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

balk1 links
Gibt es noch Platz??
Buchen Sie online
Preisangebot
balk1 rechts

Unsere Annehmlichkeiten – Genuss pur

  • faciliteit1

    Genießen, entspannen oder beides?

    Camping zusammen mit Komfort ergibt: De Norgerberg
    Das bedeutet Wellness im Sanitärgebäude mit apartem Whirlpool oder Sauna.
    Das bedeutet ein wahrhaftiges Paradies für Kinder, in dem die Allerkleinsten duschen können.
    Das bedeutet aber auch einzigartige Gastfreundschaft und einfach nur genießen und entspannen: Das bedeutet “de Norgerberg”!

  • faciliteit2

    Wunderbar spielen und schwimmen

    Ihre Kinder erleben die schönste Zeit Ihres Lebens und möchten gar nicht mehr nach Hause.
    Auf unserem Campingplatz in Drenthe denken wir besonders an unsere kleinen Gäste mit unseren Spielplätzen, dem Sportplatz und freiem Eintritt zum Schwimmbad.

     

  • faciliteit3

    Sportlich, kreativ und lehrsam

    Während der Ferien gibt es zahlreiche Aktivitäten speziell für Ihre Kinder.
    Bei den “Spaßmachern” gibt es jedes Mal wieder ein tolles Programm voller Überraschungen.
    Auf Entdeckungstour gehen durch den Wald, Brötchen backen oder doch lieber basteln?
    All das ist möglich auf “de Norgerberg”.
    Ihr Kind strahlt von morgens bis abends!

3 Ausflugstipps

  • Ins Gefängnismuseum gehen ist keine Strafe....

    Während der Ferien bieten wir Exkursionen ins Gefängnismuseum an (siehe Exkursionskalender im Magazin)
    Bei der Rezeption steigen Sie in einen echten, nostalgischen Gefängnisbus, der Sie zum Museum bringt.
    Im alten Gefängnis angekommen, erleben Sie ein modernes und interaktives Museum.

    Entdecken Sie den Zellentrakt, den Pranger oder nehmen Sie auf dem Stuhl des Richters Platz und sprechen Sie selbst ein Urteil.

     

    gevangenismuseum
  • Funshoppen = pures Vergnügen!

    Ein Museumsbesuch macht Spaß, ein Ausflug in einen Freizeitpark ist sicher ein Highlight, aber manchmal gibt es es nichts Schöneres als einen ganzen Tag lang shoppen.
    In Assen und Groningen gibt es darüber hinaus auch viele schöne Restaurants, Bistros und Cafés.
    Dadurch wird das Shoppen für jeden zu einem puren Vergnügen.

     

     

    funshoppen
  • Typisch Drenthe? Besuchen Sie das Hünengrabmuseum in Borger

    Was ist ein Hünengrab? Im Hünengrabmuseum erfahren Sie darüber alles.
    Tauchen Sie ein in die Geschichte unserer Vorfahren, in die Zeit von Bärenfellen, Mammuts und Hünengräbern.
    Erleben Sie selbst, wie die Erbauer der Hünengräber lebten und wohnten.

    hunnebed

luxecomfort1

Luxus und Komfort

Wellness im Sanitärgebäude, täglich frische warme Brötchen, freies Schwimmen im Pool im Park, nur ein paar Beispiele. Unser Motto? Sanft, gastfreundlich, genießen.

Lesen Sie mehr
kindvriendelijk1

Kinderfreundlich

Machen Sie eine Entdeckungsreise durch den Wald, basteln Sie, backen Sie Kekse oder sind Sie ein Sportstar? In den Ferien langweilig? Das bekommst du nicht!

Lesen Sie mehr
ligging1

Lage im Wald

Wachen Sie zu den Klängen der Vögel auf, frühstücken Sie mit den Eichhörnchen und erkunden Sie die Natur. Es ist alles möglich hier ...

Lesen Sie mehr

de Norgerberg

Langeloërweg 63
9331 VA Norg

Für weitere Informationen oder Reservierungen kontaktieren Sie uns bitte:

de Norgerberg camping & bungalows


T 0031592 - 61 22 81
E info@norgerberg.nl

Bospaviljoen de Norgerberg


T 0031592 - 61 42 66
E bospaviljoen@norgerberg.nl

Auf der Karte

acsianwb4drenthecampingskopvandrenthe 50

© Norgerberg | Design & Realisierung TenZer