bannerdesktop
bannermobile

Hierbij informeren wij u over het coronavirus.
(31 maart 2020)

Na aanleiding van de recente ontwikkelingen en updates vanuit de overheid passen wij ons beleid regelmatig aan. Wij doen er alles aan om de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen.

De Nederlandse regering heeft extra maatregelen genomen die de verdere verspreiding van het coronavirus moeten beperken. Hierdoor zijn ook op de Norgerberg faciliteiten zoals het zwembad, sanitairgebouwen, het restaurant en de snackbar tot 28 april gesloten.

 

Heeft u een reservering in april op een van onze kampeerplaatsen?
Wij nemen z.s.m. contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.

Jaarplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair evenals bungalows en hooikiepen blijven open.* Echter wel onder strikte maatregelen. Wij volgen alle adviezen van het RIVM nauwgezet op. Op deze pagina beantwoorden wij veel belangrijke vragen. Lees deze dus goed. Mocht u nog vragen hebben staan wij u altijd graag persoonlijk te woord via 0592-612281, de WhatsApp of via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

* Dit is ons besluit n.a.v. de bij ons bekende informatie op dit moment. Bij onverwachtse ontwikkelingen kan het zijn dat wij ons genoodzaakt zien dit te wijzigen of aan te passen.

 

Gaat de camping open?

Toeristisch kamperen is momenteel niet mogelijk i.v.m. de sluiting van het sanitair.
Enkel alleen plaatsen met privé sanitair zijn mogelijk.
Deze bieden wij in de maand april voor €3.50 (i.p.v. €13.50) per nacht aan o.b.v. beschikbaarheid.

Bungalowpark en chaletpark de Norgerberg blijven vooralsnog gewoon open.
Er is op dit moment, mede door het kleinschalige karakter en de ruime opzetting van ons park, geen reden om uw vakantie op de Norgerberg af te lassen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Wel nemen ook wij de nodige maatregelen om zowel de gezondheid van onze medewerkers, onze gasten en onszelf te waarborgen. Waaronder:

 • Wij houden minimaal 1,5 m afstand tot elkaar en onze gasten.
 • Wij begroeten u hartelijk zonder u een hand te geven of een ander lichamelijk contact te maken.
 • Wij vragen u met slechts 1 persoon te komen inchecken, waardoor we ook in de receptie afstand kunnen houden.

Bospaviljoen, toiletgebouw, hogenoodwinkel en zwembad zijn zo lang noodzakelijk gesloten.

Wij verzoeken u echter wel dringend om bij klachten, verkoudheid, hoesten en koorts thuis te blijven!


Kan ik vrijblijvend een vakantie boeken?

Ja dit is mogelijk! We zouden u graag als gast bij ons op de Norgerberg ontvangen.
Daarom is het mogelijk om vrijblijvend een reservering te plaatsen. U hoeft slechts 2 week voor aankomst een aanbetaling te doen. Bij reserveringen tot juni wordt zelfs helemaal geen aanbetaling gevraagd.  U kunt een reservering maken op onze website. Indien u in het bezit bet van een "gezond op vakantie tegoed" kunt u dit uiteraard hierop inwisselen. Ook telefonisch helpen en adviseren wij u graag. 2 week voor aankomst


Kan ik mijn vakantie verplaatsen?

Wij zijn ons ervan bewust dat het voor vele van onze gasten onzeker is hoe of zijn hun vakantie kunnen beleven. Daarom introduceren wij de "gezond-op-vakantie-garantie”
U kunt tot 1 dag voor aankomst, uw reservering nog laten omzetten naar dit "gezond op vakantie tegoed"

Dit houd in dat iedere aanbetaalde en volledig betaalde reservering is om te zetten naar een tegoed. Dit tegoed kan dan op een ander moment in 2020 gebruikt worden. Hiermee hopen we een gedeelte van de onrust bij onze gasten weg te nemen en ook gasten die van plan zijn bij ons te verblijven in de zomer met een gerust gevoel hun reservering te laten doen. U kunt tot 1 dag voor aankomst, uw reservering nog laten omzetten naar dit “gezond-op-vakantie-garantie”. Deze garantie geldt voor iedere boeking ongeacht de aankomstdatum.

Wij adviseren om reed gemaakte reserveringen zo lang mogelijk te laten staan, omzetten naar de kan nog tot 1 dag voor aankomst ongeacht de aankomst datum "gezond-op-vakantie-garantie” Zo blijft u verzekerd van uw plekje zonder enig risico.


Kan ik mijn vakantie annuleren?

We zouden het erg spijtig vinden als u uw vakantie zou annuleren terwijl er geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden voor de regio’s waar onze camping ligt.
Mocht u uw verblijf toch willen annuleren dan kunt u daarvoor gebruik maken van uw eigen annuleringsverzekering. Wij raden u aan om vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar om na te vragen of deze de kosten wel vergoed. De voorwaarden verschillen namelijk per annuleringsverzekering. Houd er wel rekening mee dat u bij annulering mogelijk uw hele reissom kwijt bent. Als er geen negatief reisadvies is afgekondigd en u besluit te annuleren, dan is dat voor eigen rekening.


Hoe waarborgt de Norgerberg de RIVM voorschriften?

Onderstaande voorschriften zijn van kracht zolang deze noodzakelijk zijn. We zullen waar nodig ons beleid aanscherpen of versoepelen aan de hand van de laatste RIVM voorschriften.


Maatregelen in het Sanitairgebouw

Sanitair is tot nader bericht gesloten. Helaas is ook ons niet bekend tot wanneer deze verordening geld.


Maatregelen in de Receptie

De receptie is geopend tijdens de reguliere openingstijden. 

*    Slechts 1 persoon tegelijk in de receptie.

*    Aan de balie werken we met een beschermingsscherm zoals u wellicht kent vanuit de supermarkt.

*    Wij vragen u alleen te pinnen!


Maatregelen in de speeltuinen

De speeltuinen op de Norgerberg blijven geopend. Zoals het RIVM aangeeft kunnen kinderen veilig blijven spelen. Wel vragen wij de ouders om minimaal 1,5 meter afstand te houden als u niet tot hetzelfde gezin behoord. De speeltuin is tijdelijk alleen nog toegankelijk voor parkgasten.


Recreatie programma

Het recratieprogramma zoals u dan van ons gewent bent komt zolang noodzakelijk te vervallen. De Pretmakers van de Norgerberg zorgen voor leuke activiteiten die in gezinsverband kunnen worden gespeeld.


Maatregelen in de Snackbar

In onze snackbar bieden wij in de weekenden, u de mogelijkheid tot afhaal van maaltijden. Wij verzoeken u vooraf te bestellen en af te rekenen met de pin. Bestellen kan bij voorkeur via de “Norgerberg app” (dus niet via de WhatsApp) beschikt u niet over deze mogelijkheid dan kunt u bellen met 06 86 87 94 40. Het is niet mogelijk binnen te wachten. Neem uw bestelling mee!

Broodjesservice U kunt nog steeds uw broodjes bestellen. U kunt deze bestellen via de “Norgerberg APP” (dus niet via de WhatsApp) zoals u gewend was of met het bestel formulier. Deze kunt u achterlaten onder de broodsteen bij de snackbar of inleveren bij de receptie.

Bospaviljoen, Toiletgebouw, hogenoodwinkel en zwembad zijn zo lang noodzakelijk gesloten.

Maatregelen in de accommodaties

Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

 • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
 • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.


Wat kan ik zelf doen?

Het is belangrijk om de standaard maatregelen op te volgen:

 • Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus te geven is prima;
 • Kom niet met het hele gezin inchecken maar met 1 persoon.
 • Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
 • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
 • Meldt u meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer de beheerder telefonisch via onderstaande nummer.
 • Telefoon receptie: 0592 612281
 • Telefoon plaatselijke huisarts: 0592 612231

 

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Wij hopen u ook dit jaar een gastvrij welkom te mogen heten op de Norgerberg en wensen iedereen sterkte, gezondheid en rust toe in deze toch onzekere periode.
Een fijn verblijf gewenst en mochten er vragen zijn dan vernemen wij die graag.

Vriendelijke groeten,

Gerrit, Ineke, Johan, Susan en medewerkers.

de Norgerberg

0592-612281

balk1 links
Gibt es noch Platz??
Buchen Sie online
Preisangebot
balk1 rechts

Unsere Annehmlichkeiten – Genuss pur

 • faciliteit1

  Genießen, entspannen oder beides?

  Camping zusammen mit Komfort ergibt: De Norgerberg
  Das bedeutet Wellness im Sanitärgebäude mit apartem Whirlpool oder Sauna.
  Das bedeutet ein wahrhaftiges Paradies für Kinder, in dem die Allerkleinsten duschen können.
  Das bedeutet aber auch einzigartige Gastfreundschaft und einfach nur genießen und entspannen: Das bedeutet “de Norgerberg”!

 • faciliteit2

  Wunderbar spielen und schwimmen

  Ihre Kinder erleben die schönste Zeit Ihres Lebens und möchten gar nicht mehr nach Hause.
  Auf unserem Campingplatz in Drenthe denken wir besonders an unsere kleinen Gäste mit unseren Spielplätzen, dem Sportplatz und freiem Eintritt zum Schwimmbad.

   

 • faciliteit3

  Sportlich, kreativ und lehrsam

  Während der Ferien gibt es zahlreiche Aktivitäten speziell für Ihre Kinder.
  Bei den “Spaßmachern” gibt es jedes Mal wieder ein tolles Programm voller Überraschungen.
  Auf Entdeckungstour gehen durch den Wald, Brötchen backen oder doch lieber basteln?
  All das ist möglich auf “de Norgerberg”.
  Ihr Kind strahlt von morgens bis abends!

3 Ausflugstipps

 • Ins Gefängnismuseum gehen ist keine Strafe....

  Während der Ferien bieten wir Exkursionen ins Gefängnismuseum an (siehe Exkursionskalender im Magazin)
  Bei der Rezeption steigen Sie in einen echten, nostalgischen Gefängnisbus, der Sie zum Museum bringt.
  Im alten Gefängnis angekommen, erleben Sie ein modernes und interaktives Museum.

  Entdecken Sie den Zellentrakt, den Pranger oder nehmen Sie auf dem Stuhl des Richters Platz und sprechen Sie selbst ein Urteil.

   

  gevangenismuseum
 • Funshoppen = pures Vergnügen!

  Ein Museumsbesuch macht Spaß, ein Ausflug in einen Freizeitpark ist sicher ein Highlight, aber manchmal gibt es es nichts Schöneres als einen ganzen Tag lang shoppen.
  In Assen und Groningen gibt es darüber hinaus auch viele schöne Restaurants, Bistros und Cafés.
  Dadurch wird das Shoppen für jeden zu einem puren Vergnügen.

   

   

  funshoppen
 • Typisch Drenthe? Besuchen Sie das Hünengrabmuseum in Borger

  Was ist ein Hünengrab? Im Hünengrabmuseum erfahren Sie darüber alles.
  Tauchen Sie ein in die Geschichte unserer Vorfahren, in die Zeit von Bärenfellen, Mammuts und Hünengräbern.
  Erleben Sie selbst, wie die Erbauer der Hünengräber lebten und wohnten.

  hunnebed

luxecomfort1

Luxus und Komfort

Wellness im Sanitärgebäude, täglich frische warme Brötchen, freies Schwimmen im Pool im Park, nur ein paar Beispiele. Unser Motto? Sanft, gastfreundlich, genießen.

Lesen Sie mehr
kindvriendelijk1

Kinderfreundlich

Machen Sie eine Entdeckungsreise durch den Wald, basteln Sie, backen Sie Kekse oder sind Sie ein Sportstar? In den Ferien langweilig? Das bekommst du nicht!

Lesen Sie mehr
ligging1

Lage im Wald

Wachen Sie zu den Klängen der Vögel auf, frühstücken Sie mit den Eichhörnchen und erkunden Sie die Natur. Es ist alles möglich hier ...

Lesen Sie mehr

de Norgerberg

Langeloërweg 63
9331 VA Norg

Für weitere Informationen oder Reservierungen kontaktieren Sie uns bitte:

de Norgerberg camping & bungalows


T 0031592 - 61 22 81
E info@norgerberg.nl

Bospaviljoen de Norgerberg


T 0031592 - 61 42 66
E bospaviljoen@norgerberg.nl

Auf der Karte

acsianwb4drenthecampingskopvandrenthe 50

© Norgerberg | Design & Realisierung TenZer