6 pers. Bungalow de Fietsinn

 1. Zoek & Boek
 2. 6 pers. Bungalow de Fietsinn
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Drenthe, Norg
 

Voorzieningen

     

    Omschrijving

    Bungalow 6 persoons - FietsInn

    Vakantiehuisje de ‘FietsInn’!
    Als u het vakantiehuisje de ‘FietsInn’ op de Norgerberg huurt, dan geniet u naast onze ultieme gastvrijheid volop van de rust, ruimte en natuur op een geweldige locatie in een bosrijke omgeving. Deze mooie twee-onder-één-kap vakantiehuisjes zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over fijne gemakken om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunt u op het terras genieten van de gezonde boslucht of ontspannen bij het gezang van de vogels en knisperende blaadjes.

    Meer informatie
    Bijzonder vakantiehuisje in een bosrijke omgeving
    Dit bijzondere vakantiehuisje is speciaal voor de Norgerberg ontworpen, unieker kan haast niet! Een bijzondere creatie waarbij we het buitenleven naar binnen hebben gehaald door de stijlvol houten inrichting. De FietsInn was natuurlijk geen FietsInn als we het niet helemaal in ‘fietsstijl’ hadden gedecoreerd. Een fietsvakantie in de Drentse bossen is helemaal compleet in dit natuurrijke vakantiehuisje!
    Kom even helemaal tot rust op het terras of in de sfeervolle woonkamer en overnacht op comfortabele bedden. Goed om te weten: de slaapruimte met tweepersoonsbed op de vide is alleen te bereiken via een steile trap.

    Meer informatie over de FietsInn vakantiehuisje huren in Drenthe

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of reserveer deze bungalow direct online