100 jaar Norgerberg

zaterdag 23 oktober van 17.30 tot 21.00 uur.

Begonnen als een kleine theeschenkerij die door oprichter Jan Zuidhof liefkozend Paviljoen genoemd werd tot een 5 sterren camping, bungalowpark en Bospaviljoen.

100 jaar waarin gastvrijheid centraal stond door de tijd heen. Niet iets om zomaar ongemerkt voorbij te laten gaan. Toch leek het er even op dat dit precies was wat er zou gebeuren. Door de corona uitbraak leek het erop dat we dit niet zouden kunnen vieren op de manier die wij het liefste zouden willen. Namelijk met onze gasten. Want dat is tenslotte waar de Norgerberg al die jaren om en voor heeft gedraaid. Gelukkig zijn de corona regels momenteel zover losgelaten dat we jullie uit kunnen nodigen om 100 jaar Norgerberg samen met ons te vieren.

herfstavond
aanmelden herfstavond


Graag nodigen wij je uit om samen met ons, 100 jaar Norgerberg te vieren, tijdens de herfst avond “festival-style”. Gemoedelijk, gastvrij en genietend van lekker eten, een drankje, muziek en elkaar. Helemaal passend bij waar “de Norgerberg” voor staat. We zouden het gezellig vinden als ook jij daarbij zou kunnen zijn!

Het beloofd een gezellige sfeervolle herfstavond te worden met foodtrucs, muziek een hapje een drankje en bovenal veel gezellige mensen. Op het plein voor de receptie ontvangen we je in en rondom een van de sfeervol ingerichte tenten, op het overdekte terras en in de kantine.

Hoewel Corona ons weer vrij laat deze mijlpaal samen met jou te vieren, hebben we toch te maken met een maximaal aantal personen wat we mogen ontvangen.

Opgeven is noodzakelijk. Geef je snel op want vol is helaas echt vol.